13 Iulie 2017Sursa: I.P.J. HUNEDOARA

Buletin de presă 13 iulie

Nr. 225.591 din 13  iulie 2017

 

 

BULETIN DE PRESĂ

 

Bărbat suspectat şi reţinut de poliţişti pentru săvârşirea infracţiunii de furt

 

     În data de 12.07.2017, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Deva au identificat şi reţinut un bărbat de 34 de ani, din municipiul Deva, care în data de 28.06.2017, sub pretextul vânzării unor articole de bucătărie, respectiv oale și cratițe, a intrat în locuinţa unei persoane de 74 de ani, din municipiul Deva şi a sustras bani.

     De asemenea, în data de 01.07.2017, bărbatul reţinut a vândut, pe stradă, articole de bucătărie unui bărbat de 82 de ani, tot din municipiul Deva, şi s-a oferit să-l ajute să le transporte la domiciliul acestuia, după care i-a solicitat suma de 50 de lei ca drept răsplată pentru ajutorul oferit. În momentul în care bărbatul de 82 de ani s-a pregătit să plătească, bărbatul i-a sustras toată suma de bani pe care o avea disponibilă şi a fugit.

     În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de furt, iar bărbatul de 34 de ani urmează să fie prezentat în faţa magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

 

          Evenimente rutiere

 

          În data de 12.07.2017, în jurul orei 02:30, poliţiştii au fost sesizaţi despre faptul că pe strada Alecsandru Sahia, din Petrila, un autoturism a avariat mai multe autoturisme parcate regulamentar, iar conducătorul auto a  părăsit locul evenimentului. La scurt timp, poliţiştii au identificat conducătorul autoturismului, iar în urma testării acestuia cu aparatul alcooltest, rezultatul a indicat o concentraţie de 0.84mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, poliţiştii au constatat că bărbatul nu deţinea nici permis de conducere, iar pe numele acestuia poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală.

 

  •  

          În data de 12.07.2017, în jurul orei 20:30, un tânăr de 24 de ani, din municipiul Hunedoara, care conducea un autoturism pe strada Nicolae Bălcescu, din municipiul Hunedoara, la intersecţia cu strada Victoriei a surprins şi accidentat grav un minor de 12 ani, din Hunedoara, care s-a angajat în traversarea neregulamentară a drumului public, în alergare după o minge.

          În cauza s-a întocmit dosar de cercetare penala sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

 

      

 

          Amplasarea aparatelor radar:

DN 7 Deva - Sântuhalm – Simeria

DJ 687 Cristur – Hunedoara

DJ 687 Hunedoara – Hăşdat

DN 66 Călan – Băcia

DN7 Mintia – Veţel

DN7 Veţel – Leşnic

DN7 Leşnic – Săcămaş

DN7 Ilia – Gurasada

DN7 Gurasada – Burjuc

DN7 Burjuc-Zam

Deva, Calea Zarand; Sântuhalm; DN 76 Căinelul de Jos - Bejan

Uricani pe DN 66A, str. Muncii